تحصیل در لهستان 2016

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لهستان Applyabroad
داشتن دیپلم آموزش و پرورش برای تحصیل در لهستان بدون مدرک زبان کافی است.

شرایط تحصیل در کشور لهستان در مقطع لیسانس چون بیشتر دوره ها به زبان لهستانی است باید به مدت یکسال در کشور لهستان دوره ی زبان لهستانی را گذارند.

بعد گذراندن این دوره و کسب نمره ی ب ۲ بجز چند دانشگاه که مصاحبه ی شفاهی در زبان دارند بقیه دانشگاهها بدون هیچ آزمونی شما را پذیرا میباشند.

“هزينه تحصيل در لهستان “تحصیل به زبان لهستانی شهریه دارد ولی خیلی کم و ناچیز میباشد بین ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو برای رشته های مهندسی و ۵۵۰۰ یورو برای رشته های پزشکی.

شرایط ادامه تحصیل در لهستان بعضی رشته ها در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی تدریس می شوند که مشمول داشتن مدرک زبان آیلتس ۵٫۵ آکادمیک یا معادل این نمره تافل نیاز میباشد.

“هزینه تحصیل دندانپزشکی در لهستان””هزینه تحصیل پزشکی در لهستان”رشته های پزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی سالی ۱۱۰۰۰ یورو شهریه دارد.

شرایط تحصیل در دانشگاههای لهستان برای مقطع فوق به زبان لهستانی پروسه ی مقطع لیسانس میباشد با این فرق که باید لیسانس از دانشگاه داشته باشید و معدل خوب داشته باشید و برای تحصیل به زبان انگلیسی حداقل آیلتس آکادمیک ۶ و یا معادل این نمره تافل نیاز میباشد.

تحصیل به زبان لهستانی و انگلیسی فرق زیادی در شهریه در رشته های مهندسی ندارد ولی در رشته های پزشکی زیاد است.

هزینه زندگی در لهستان هزینه ی زندگی ماهی بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ یورو با احتساب خوابگاه میباشد.

کار هفته ای ۲۰ ساعت در حین تحصیل و تمام وقت در تابستان میباشد.

لهستان دانشگاههای مطرحی در رشته های هنر مانند بازیگری و تئاتر و سینما و موسیقی و مد و فشن دارد.

تحصیل به زبان لهستانی در دو مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ مدرک زبانی امکان پذیر است.

برای دادن پذیرش و بررسی مدارک مبلغی دریافت می کنند.

موسسه حقوقی نوباآوران با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری
تهران، بلوارمیرداماد، میدان مادر، خیابان بهروز، کوچه یکم، پلاک۳، واحد۱۵

موبایل

09128875020

شماره های تماس

02126422771– 02126422086

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *